Szűkítés


Minden Címke 680

I. NKE SE Farsangi Sportbál az NKE-n

  • fokep
  • dsc1815 2
  • dsc1810 2
  • dsc1799 2
  • dsc1743 2
  • dsc1544 2
  • dsc1763 2
  • dsc1681 2
  • dsc1563 2
  • dsc1486 2
  • dsc1225 2
  • dsc1147 2
  • dsc1126 2
 • Előző
 • Következő

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportegyesülete a farsangi szezonban, hagyományteremtés céljából február 10-én szervezte meg az I. NKE SE Farsangi Sportbálját a Stefánia Palotában.

A rendezvényre kivételesen nagy volt az érdeklődés, hiszen a bál előtt két és fél héttel már nem lehetett jegyet vásárolni.

A rendezvényterem dekorációja különlegesen illeszkedett a báli hangulathoz. Nem a hagyományos világos színek, hanem a sötétebb árnyalatok kerültek előtérbe. A rendezvény színei a fekete, az arany és a gyémánt voltak, amelynek minden egyes elemét külön választották ki a szervezők.

A farsangi bál vendégeit a Tűzfészek Társulat tűzzsonglőr show-ja fogadta a Palota előtt, amely egyedülálló pirotechnikát vonultatott fel. Az előtérben a társulat tagjai maskarába öltözve, álarcban zsonglőr produkciókkal szórakoztatták az érkezőket.

A bál kezdetekor a vendégek elhelyezkedtek a 10 fős asztaloknál, a teljes sötétségben megkezdődött a fénycirkusz - UV show. Az előadást a fellépő művészek sajátos elektronikus zenével és mozgásmóddal ötvözték.

A show után Várhegyi Katalin sportreferens bemutatta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportegyesület szakosztályait, azok sokszínűségét. A Farsangi Sportbál résztvevőit Dr. Kovács Gábor oktatási rektorhelyettes, a sportegyesület elnöke köszöntötte, aki megnyitójában beszélt a farsang hagyományairól, a vidámságáról, valamint a sportegyesület jelenéről és jövőjéről.

A köszöntőt a sokszínű és humorral fűszerezett For 4 Dance produkció követte. A csapat egy önálló stílust hozott létre a magyar néptánc autentikus elemeire építve. A látványos műsorba a közönség is bevonásra került, akik a műsort óriási tapssal hálálták meg.

Az est háziasszonya a továbbiakban röviden bemutatta a sportegyesület által szervezett nagy sikerű rendezvényeket, majd ismertette az est további programját. A vacsora után kezdődött az izgalmas jelmezverseny. A zsűri rendkívül nehéz helyzetben volt, mert a farsangolók ötletesebbnél ötletesebb jelmezekkel mutatkoztak be. A báli közönségből 19 résztvevő indult a megmérettetésen. Megjelent Batman és a Macskanő, a Tudomány rabja, Enyveske, a tolvaj, Carmen, Liza Minelli, Piroska, Torgelle Sándor, a Bohóc, az Irokéz hercegnő, a Kamionsofőr, D’Artagnan, Wonder Woman és folytathatnánk a sort.

Az izgalmas tombola sorsolás után Retro Video Disco kezdődött táncversennyel.

A svédasztalos kínálatból a tánc szüneteiben még hajnali egy órakor is fogyaszthattak a vendégek. Az asztalról a töltött káposzta mellett nem maradt ki a farsangi fánk sem.

A rendezvényt az NKE SE első alkalommal rendezte meg. A bál sokszínűsége, az extravagáns dekoráció és a vidám jelmezek, a műsorokkal hozzájárultak ahhoz, hogy a bálozók kitűnő hangulatban búcsúztassák a telet. Az NKE SE szervezői köszönik az aktivitást, azt hogy ezen az estén ezt a rendezvényt választották!

Az NKE Sportegyesület Facebook oldalán megtalálhatóak a rendezvényen készült további fotók.


Jelmezverseny eredményei:

1.  Dr. Udvari Erzsébet - Carmen

2.  Temesvári Klaudia - Wonder Woman

3.  Dr. Schweickhardt Gotthilf - a Tudomány Rabja


A tombola nyertesei:

10.000.-Ft-os Decathlon kártya - Elischer Gergő

Life1 Corvin Wellness All in havi bérlet – Máthé Tibor

Csík zenekar koncert 2 db jegy, MÜPA – Szabóné Kovács Katalin

Rapülök koncert 2 db jegy, Aréna – Hajdu Tamás

Punnany Massif 2-2 db jegy, Akvárium – Pintér Istvánné, Gólya Orsolya

Made in Thailand Herba thai masszázs 90 perc – Szolnoki Zoltán

Bernhardi-ügy 2 db jegy, Örkény Színház – Nagy Sára

Jakob Bro Trio jazz koncert 2 db jegy, Zeneakadémia - Dr. Németh András

Decathlon sátor – Madarász Gyöngyvér


Gratulálunk Mindenkinek!

NKE SE