Szűkítés


Minden Címke 680

Négy érmet hoztak el az NKE SE tollaslabdázók Debrecenből!

    • madarasz tamas

Debrecenben rendezték meg az évad negyedik Grand Prix versenyét. NKE SE Csapatunk ezúttal hat játékossal vágott neki a viadalnak.
A másod osztályú férfi párosok küzdelmeiben újoncot avattunk: Madarász Tamás először lépett pályára NKE-s színekben és egyből aranyéremmel mutatkozott be Varga Máté oldalán. A legnehezebb dolguk a döntőben volt, ahol 23-21 21-18 arányban múlták felül a Vízművek Pálfi-Perényi duóját.

...

Az első osztályú női párosban is megcsípett egy bronzérmet az NKE-s különítmény. Kispál Kata és a hosszú idők után ismét ütőt ragadó, és klubunkhoz februárban átigazoló Papp Violetta menetelt egészen az elődöntőig.
Végül, de nem utolsó sorban férfi páros első osztályban Kereszti Zoltán a hazai pályán szereplő Mester Józseffel az oldalán első kiemeltként a legjobb négy közé jutott. 21-1;21-14 arányú győzelem a fehérvári Turzó és Mórocz ellen, majd két szettes vereség egy thaiföldi duótól.
Újoncaink tehát kifejezetten sikeres tornát zártak.
Következő versenyünk a saját rendezésű Kikelet Kupa lesz, amit rögtön utána az év legfontosabb viadala, az Országos Bajnokság követ.

Gratulálunk!