Szűkítés


Minden Címke 682

Teremlabdarúgó és mix floorball bajnokság

    • img 5586
    • img 5573
    • img 5577
    • img 5583
  • Előző
  • Következő

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem fennállásának 5. évfordulója alkalmából az Egyetem napján teremlabdarúgó és mix floorball bajnokságot rendeztünk a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Katonai Testnevelési és Sportközpontjában.

A Takács Károly Játékcsarnokban a teremlabdarúgó bajnokságon az alapító 3 kar 6 csapata közel 60 hallgatóval vívott óriási küzdelmet. A két csoportba sorsolt selejtezők után a csoport másodikak a bronzdöntőbe jutottak, míg a csoport győztesek az aranydöntőben vívtak meg egymással. A lebonyolított 8 mérkőzés után a következő eredmények születtek:

I. hely : ÁKK csapata, II.hely: RTK csapata, III. hely: HHK Az elsősök csapata. IV. hely: HHK Idegenbenjóazxis csapata, V. hely megosztva a HHK Soótime és Esélyünk SE csapatai.

A III-as számú tornateremben rendezett MixFloorball bajnokságon szintén az alapító 3 kar vett részt közel 30 fővel. Gigászi küzdelem volt tapasztalható és például a második harmadik hely eldöntésénél az azonos pontszám, egymás ellen játszott döntetlen és azonos gólkülönbség mellett csupán az eggyel több rúgott gól döntötte el a sorrendet.. A körmérkőzéses rendben lebonyolított 6 mérkőzés után a következő eredmények születtek:

 I. hely : ÁKK csapata, II.hely: RTK "B" csapata, III. hely: HHK csapata, IV. hely RTK "A" csapata.

Köszönjük a lebonyolításban résztvevő RTK Testnevelési és Küzdősportok Tanszékének, illetve a Honvéd Zrínyi Egyesületnek az érmek megvásárlásában nyújtott segítségét.

A kupákat a Katonai Testnevelési és Sportközpont készíttette és ajánlotta fel.

Végeredményben jó hangulatú, sikeres és eredményes volt az esemény, hiszen 3 kar mintegy 90 hallgatójának sokszor kemény, de mindvégig sportszerű küzdelmével ünnepelhettük Egyetemünk fennállásának 5. évfordulóját.

Bánszki Gábor alezredes - KTSK központvezető