Szűkítés


Minden Címke 684

Kilenc éremmel tértek haza az NKE SE tollaslabdázók az Országos Bajnokságokról!

    • vp dobogo ob
    • fe dobogo ob
  • Előző
  • Következő

Az elmúlt szezonokhoz hasonlóan, 2017-ben is egy helyszínen és ugyanazon a hétvégén rendezték a felnőtt és U15-ös tollaslabda Országos Bajnokságokat. A Multi Alarm SE pécsi csarnokába így meglehetősen népes NKE-delegáció érkezett, mely összesen 11 főt számlált.

A legjobb helyezést Kispál Klaudia Katának köszönhetjük, aki női egyesben harmadik kiemeltként rajtolva állhatott fel a dobogó második fokára, egy győzelem választotta tehát csak el a zagyvarékasi lányt az országos bajnoki címtől! Szépen teljesített Kereszti Zoltán is, aki amellett, hogy a legnagyobb presztízzsel rendelkező férfi egyes versenyszámban harmadik helyen végzett, férfi párosban is begyűjtött egy bronzot állandó debreceni partnerével az oldalán.

Harmadik helyen végeztek továbbá a Szent-Andrássy Márk – Kispál Klaudia Kata,illetve a Vetor Nikol – Vetor Tánya egységek, míg Francia Botond és Szikra Csaba dunaújvárosi és Vízműves partnereikkel zártak bronzérmes pozícióban egynemű párosban.

A szezon a felnőttek számára a Grand Prix Döntővel, a fiataloknak pedig az Utánpótlás Csapatbajnoksággal folytatódik májusban.