Szűkítés


Minden Címke 684

Sport Pont Bajnokságon az NKE SE Röplabda szakosztály!

    • vollyboll damer 14 jan sik nvk tove

Sport Pont Bajnokság 2017. évi tavaszi fordulójában az NKE SE Röplabda Szakosztály Mix kategóriában indította el csapatát. A Rendészettudományi kar, a Hadtudományi és Honvédtisztképző kar hallgatói együttesen küzdöttek meg az eléjük álló feladatokkal.


„A csapat számára hatalmas változásokat hozott a tavaszi szezon. Az edzőváltás negatív hatással volt a csapat összhangjára, illetve a harmadéves hallgatóink a tanulmányi elfoglaltságaik miatt nem tudtak akkora részt kivenni a ...szakosztály életében.” – nyilatkozta Ujhelyi Dalma az NKE SE Röplabda Szakosztály új vezetője.
 

Idei mérkőzések:

Az év első mérkőzését csapatunk a Semmelweis Egyetem mix csapata ellen idegenben, ahol a jó hangulatú mérkőzés végén 3:0 szettarányban győzött a SOTE mix csapata.
A második mérkőzését az NKE SE Mix csapata a Károli Gáspár Református Egyetem tornatermében, ahol nagyon szoros szettek ellenére 3:1-re nyert a KRE mix csapata.
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Röplabda csapata látta vendégül csapatunkat. Minden pontért csapatként küzdöttünk, de végül 3:0 szettarányban veszített az NKE SE Mix csapata.
Az első hazai mérkőzését az NKE SE Röplabda csapata, az Állatorvostudományi Egyetem hallgatóit látták vendégül. A hazai pályán legjobb tudása szerint játszott a csapat, mely nyertes szettet is hozott a számára. A négy szettes mérkőzés végén 3:1 nyert az ATE Mix csapata.
Idegenben játszott mérkőzést az NKE SE Röplabda Szakosztály Mix csapata, a Budapesti Corvinus Egyetem Röplabda csapata ellen. A jó hangulatú, barátságos mérkőzés végén a Corvinus Egyetem csapata 3:0 szettarányban győztek.

Edző: Ujhelyi Dalma