Szűkítés


Minden Címke 712

Szikra Csaba NKE SE, újabb első osztályú tornát nyert!

    • ssssssss

A Ceglédi Living Sport Kupával vette kezdetét a felnőtt játékosok számára a 2017-18-as tollaslabda szezon. A sportág történetében először adott otthont ez a város első osztályú viadalnak, de a nemrég átadott tollaslabda csarnokban, ami egyébként már a negyedik ilyen létesítmény az országban, alighanem még számos hasonló esemény megrendezésre kerül majd a közeljövőben.
Az NKE SE játékosai közül Szikra Csabának sikerült a l...egjobban a szezonkezdet, a sérült Kereszti Zoltán állandó párjával, Mester Józseffel összeállva ugyanis megnyerte a férfi páros versenyszámot! Csabának már vegyes párosban is jól ment a játék, hiszen Bukoviczki Nikolettával elbúcsúztatták a ranglistát vezető debrecenieket, utána viszont a papíron könnyebb feladatnak ígérkező fehérvári ellenfeleik nagy küzdelmet követően megálljt parancsoltak nekik, így be kellett érniük a bronz éremmel.
Férfi párosban is több nehéz meccse volt a Szikra-Mester párosnak, két összecsapást is három játszmában tudtak csak megnyerni, ám tornagyőzelmük teljesen megérdemelt volt, hiszen a torna második és harmadik kiemeltjénél is jobbnak bizonyultak.
Csabán kívül Kispál Kata járult még hozzá az NKE-s éremterméshez két bronzzal. Az egyiket női egyesben, a másikat pedig vegyes párosban, Szent-Andrássy Márkkal az oldalán szerezte.