Szűkítés


Minden Címke 712

Két győzelem, egy vereség, de bíztató kilátások!

    • img 20170612 191407

Az OB III. Keleti csoportjának tavalyi győztese, az NKE SE tollaslabda szakosztály csapata szeptember utolsó hétvégéjén megkezdte a szereplést az OB II-ben, ahol a rendezők ezúttal a Nyugati csoportba sorolták.

Azt már a sorsolás elkészültét követően tudni lehetett, hogy egy nehéz és két, papíron könnyebb ellenféllel kell majd megküzdeniük a tollaslabdázóknak azért, hogy elérjék céljukat, és jövőre az első osztályban szerepelhessenek.

A mérkőzések az előzetes várakozásoknak megfelelően alakultak. Mind a Bodajki TE-t, mind pedig a Győri TE-t magabiztosan, 6:1 arányban győzték le a tollaslabdázók, így az őszi elsőségről a Multi Alarm SE II. elleni találkozó döntött.

Az NKE-sek a sok hiányzó ellenére is győzelmi esélyekkel léptek pályára a pécsiek ellen hazai környezetben, a Hungária körúton, a szoros mérkőzések azonban egytől-egyig az ellenfél javára dőltek el, köztük a női páros is, amelyet négy meccslabdáról fordítottak meg a Multisok, a végeredmény így 4:3 lett a javukra.

Az NKE-sek tehát a 2. helyről várhatják a tavaszi folytatást, ám mind az éllovasok elleni szettarány (8:8), mind pedig a pontarány (303:265 az NKE-sek javára!) bizakodásra adhat okot. A tavaszi fordulóra április 7-én kerül sor.