NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM
LUDOVIKA

Kutatástámogatási webinárok az új tanévben is

A NKE-n folyó kutatási tevékenységek szakmai támogatására és az egyetemi publikációs tevékenység hatékonyságának növelésére ingyenes magyar és angol nyelvű online tréningeket ajánlunk kutatóink figyelmébe.

A webináriumok hasznosak a kezdő és haladó kutatók számára egyaránt, például a nemzetközi tudományos folyóiratokban történő publikálás esetében a kézirat elkészítésétől az open access megjelenésen keresztül a különböző disszeminációs lehetőségekig. Hasznos tippekhez és tanácsokhoz juthatnak neves nemzetközi folyóiratkiadók szerkesztőitől és lektoraitól a sikeres publikálás érdekében.

Tapasztaltabb kutatóink számára lehetőség adódik arra is, hogy a tudományos lektorálás rejtelmeiről szerezzenek átfogó tudást.

Azok a kutatóink, akik a mesterséges intelligencia kutatási célú hasznosítása iránt érdeklődnek, megismerkedhetnek a világ két vezető hivatkozási adatbázisa, a Web of Science és a Scopus legújabb fejlesztéseivel, amelyek lehetőséget teremtenek a kutatómunka közvetlen támogatására a generatív mesterséges intelligencia modellek segítségével.

A webináriumokról további részletek és regisztrációs lehetőség az Egyetemi Könyvtár oldalán található.

A kép forrása: freepik.com